Φάρμες Εκτροφής

Τα ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρησης τα οποία εφαρμόζουμε στις πιστοποιημένες Ελληνικές φάρμες μας, κάνουν πράξη το σύγχρονο μοντέλο κτηνοτροφίας από τη « Φάρμα στο τραπέζι»
ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

Φάρμα Εκτροφής Χοιρινών

Η φάρμα παραγωγής χοιρινών της ΑΫΦΑΝΤΗΣ βρίσκεται σε ένα ορεινό καταπράσινο περιβάλλον στην περιοχή Μαλεσιάδας Βάλτου. • Η εκτροφή των ζώων στηρίζεται στην όσο το δυνατό φυσική τους διαβίωση.
 • Η φάρμα διαθέτει μεγάλους χώρους με άπλετο φωτισμό και αερισμό για την υγιεινή διαβίωση των χοίρων.
 • Επιλέγονται φυλές ζώων, που κατά κανόνα έχουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα αλλά και ανθεκτικότητα στις ελληνικές συνθήκες.

 • Η τροφή τους αποτελείται από δημητριακά σε ποσοστό 60-70% που προέρχονται κυρίως από την εγχώρια παραγωγή, καθώς επίσης και από προϊόντα αλευρόμυλων (πίτουρα, βίτες).
 • Η εκτροφή των χοίρων και η παραγωγή ζωοτροφών είναι πιστοποιημένα κατά τα πρότυπα AGRO 3-1 και AGRO 3-2 για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοιρινού κρέατος.
ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

Φάρμα Εκτροφής Μοσχαριών

Η φάρμα εκτροφής μοσχαριών της ΑΫΦΑΝΤΗΣ, είναι εγκατεστημένη σε ορεινή περιοχή της Μαλεσιάδας Βάλτου σε αγρόκτημα 80 στρεμμάτων.


 • Η μονάδα πάχυνσης είναι τύπου ελευθέρου σταβλισμού και διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις.
 • Η επιλογή των ζώων γίνεται με αυστηρά κριτήρια.
 • Επιλέγονται καθαρόαιμες φυλές κρεατοπαραγωγικής κατεύθυνσης οι οποίες διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα κρέατος.

 • Η διατροφή τους στηρίζεται αποκλειστικά σε φυτικές τροφές και σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή παράγεται εκλεκτό, νόστιμο και εγγυημένο μοσχαρίσιο κρέας για τον καταναλωτή.
ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

Φάρμα Εκτροφής Αμνοεριφίων

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗ, στηρίζοντας την τοπική οικονομία συνεργάζεται με ντόπιους κτηνοτρόφους, ενώ παράλληλα εκτρέφει αμνοερίφια και αιγοπρόβατα σε δικές της εγκαταστάσεις. • Η βόσκηση, γίνεται σε μη καλλιεργήσιμη γη, αξιοποιώντας τους φυσικούς πόρους σε μειονεκτικές και δυσπρόσιτες περιοχές, γεγονός που διατηρεί τη βιωσιμότητα των ορεινών περιοχών και τη διατήρηση των τοπικών κοινοτήτων. Επιπλέον, ο νομαδικός τρόπος ζωής των βοσκών συμβάλλει στην προώθηση εμπορικών δραστηριοτήτων σε απομακρυσμένες περιοχές.

 • Στη περιοχή του ορεινού Βάλτου η προβατοτροφία είναι ο σημαντικότερος κλάδος της ζωικής παραγωγής και πραγματοποιείται παραδοσιακά στο ύπαιθρο, γεγονός που τη κάνει να μοιάζει αρκετά με τη βιολογική. Έτσι συνεισφέρουμε με ουσιαστικό τρόπο στην οικονομία, την απασχόληση και στην ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων.
ΟΜΙΛΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗ

Κεντρικά Γραφεία

Εργοστάσιο παραγωγής,
Γέφυρα Αχελώου,
Αγρίνιο ΤΚ 30100

2641091990

www.aifantis.gr

info@aifantis.gr


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Νομός Αιτωλοακαρνανίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ακολουθήστε μας

Μάθετε περισσότερα για εμάς, ακολουθήστε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα ή στείλτε μας email.