Ολοκληρώθηκε η αποεπένδυση της ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ από τα Βιομηχανικά Σφαγεία Αχελώου

December 21, 2022by admin0
viomixanika-sfageia-axeloou.jpg

Το 2009 ο όµιλος Αϋφαντή προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση, εκσυγχρονίζοντας τα Βιοµηχανικά Σφαγείά Αχελώου. Στα 13 χρόνια που λειτουργήσαμε τα Βιομηχανικά Σφαγεία Αχελώου, εργαστήκαμε συστηματικά , αποκτήσαμε εμπειρία, αμφισβητήσαμε, εκπαιδευτήκαμε, ενημερωθήκαμε, αναβαθμίσαμε τις υποδομές μας και τα προετοιμάσουμε για την επόμενη ημέρα.

Αναδείξαμε τις εγκαταστάσεις των Βιομηχανικών Σφαγείων Αχελώου, στα πλέον σύγχρονα σφαγεία της Δυτικής Ελλάδας, εναρμονισμένα πάντα στα πρότυπα και τις απαιτήσεις της διεθνούς νομοθεσίας.

Το 2022, η ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ συντάσσει αιτιολογημένη στρατηγική αποεπένδυσης από τα Βιομηχανικά Σφαγεία Αχελώου, για να δραστηριοποιηθεί σε άλλους τομείς της, με πυρήνα των δραστηριοτήτων να αφορά δύο βασικούς άξονες: τον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και τις υπηρεσίες logistics με κυριότερη κατεύθυνση τις υπηρεσίες στο Εργοστάσιο Παραγωγής και τη Λιανική πώληση.

Σήμερα, ο Όμιλος Αϋφαντή στο πλαίσιο της προσπάθειας για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, επενδύει σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις στο χώρο του εργοστασίου της ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, με σκοπό την πλήρη αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής των προϊόντων.

Με έμφαση στην καινοτομία, ο Όμιλος Αϋφαντή, ενσωματώνει νέες μεθόδους και τεχνολογίες που συμβάλλουν στη μείωση του κόστους παραγωγής, στη βελτίωση της ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων με ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα logistics.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο όμιλος Αϋφαντή ευχαριστεί όλους αυτούς που συνεργάστηκαν μαζί του (συνεργάτες, εργαζόμενους, εμπόρους, παραγωγούς) τα τελευταία 13 χρόνια στο χώρο του Σφαγείου και στάθηκαν δίπλα του, προσφέροντας τα μέγιστα.

Με το βλέμμα στο μέλλον, λειτουργούμε υπεύθυνα, εξελισσόμαστε διαρκώς και πορευόμαστε με προσήλωση στις Αξίες μας. Με γνώμονα το σεβασμό στους εργαζόμενους, τους πελάτες και στο σύνολο των ενδιαφερόμενων μερών μας, τη στήριξη της κοινωνίας και την προστασία του περιβάλλοντος, στοχεύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη σε επίπεδο οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


ΟΜΙΛΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗ

Κεντρικά Γραφεία

Εργοστάσιο παραγωγής,
Γέφυρα Αχελώου,
Αγρίνιο ΤΚ 30100

2641091990

www.aifantis.gr

info@aifantis.gr


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Νομός Αιτωλοακαρνανίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ακολουθήστε μας

Μάθετε περισσότερα για εμάς, ακολουθήστε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα ή στείλτε μας email.